live in Stompwijk

Ook deze band SPEEL(T) GOED bij

Zoals vorige week beloofd, deze week meer informatie over de 2e band die op zal treden tijdens de volgende editie van Live In Stompwijk op zaterdag  17 maart: Maggie’s Bookshop is een relatief nieuwe band, afkomstig uit Hengelo met vele muzikale invloeden. Zo hoor je in hun muziek onder andere metal, hiphop, poëzie en funk terug. Eigenlijk doet het een beetje denken aan Rage Against The Machine, maar dan ook net weer niet. De teksten van Maggie’s Bookshop zijn persoonlijker, bijna poëzie en de muziek is bij vlagen ruiger en soms weer veel softer. In hun korte bestaan wonnen zij onder andere “De Grote Prijs van Twente” en die van Twenterand. Daarnaast stonden zij recent in de finale van de prestigieuze bandwedstrijd “De Doorbraak” in poppodium Atak in Enschede.  

De energie die de band live overbrengt werkt zeer aanstekelijk en de 5 heren geven altijd de volle 200% om er samen met het publiek een energieke en muzikale avond van te maken, gekenmerkt door rustige passages gecombineerd met hardere metal riffs.

Kaartjes voor Live In Stompwijk op zaterdag 17 maart met Suffix en Maggie’s Bookshop  zijn vanaf aanstaande woensdag 22 februari weer voor €3,– in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café de Gouden Leeuw (Ruud en José) en de COOP supermarkt in Stompwijk.

Voor het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je ook altijd terecht op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818