Ouderen-Jongeren Carnaval

Nel en Jaap-Verburg-55 jaar getrouwd.

Afgelopen dinsdag waren de ouderen-jongeren aan de beurt om in de Bles carnaval te vieren. Na de gebruikelijke koffie met appeltaart, kon het feest beginnen. Eerst werd er een Prins (Otto Havik) en een Page (Cisca van Boheemen) gekozen. Zij openden het feest met de polonaise. Daarna werden de nodige mensen geëerd. Alle 80-85-90 ers—of nog ouder werden van een medaille voorzien. Daar onder was ook een echtpaar, n.l. Nel en Jaap Verburg. Zij waren afgelopen week 55 jaar getrouwd.

Na al deze plichtplegingen werden er lootjes verkocht en onder het genot van een drankje en een hapje kon de loterij beginnen. Dat gaf wel eens aanleiding tot vergissingen daar er dubbele loten waren verkocht. Maar iedereen kwam toch aan zijn trekken, al werd er wel eens onderling van prijzen geruild. (onderbroeken-planten enz.)

Na het optreden van de Prins-Page-Opper-Prinsenkoor en de Dansmariekes werd de middag afgesloten met een polonaise. Hiermee wil ik Carnavalsvereniging De Gaanders bedanken voor de heel gezellige middag.

groetjes Ria van Dijk