Toerclub Stompwijk

Toerclub Stompwijk

Het is inmiddels bijna maart en het voorjaarsgevoel bij de fietsers begint al weer een beetje te kriebelen. Het duurt nog een week of 4 voordat het seizoen op 25 maart officieel begint, maar velen kunnen daar niet op wachten. En dus stonden er afgelopen zondag al weer dik 20 fietsers te trappelen van ongeduld om een ritje te gaan rijden. Het was niet zo lekker zonnig als op zaterdag, maar toch goed weer om alvast wat kilometers te maken. Zeker voor hen die in het voorjaar al plannen hebben voor langere tochten is dat hard nodig.

Ook de komende weken rijden we op zondagochtend al wat voorbereidende ritten van zo’n 60 à 70 km. Vertrek is met ingang van 4 maart om 9.00 uur vanaf de Meerlaan tegenover het Blesse Paard.

Inmiddels zijn ook de uitnodigingen voor de jaarvergadering naar de leden verstuurd. Vergeet niet om op donderdag 8 maart ook te komen.