Stompwijk 92 heren in het nieuw door Wereld Wonder

stompwijk92Stompwijk ’92 heren 3 in het nieuw gestoken door Wereld Wonder

Afgelopen zondag is het succesvolle heren 3 van Stompwijk ’92 in het nieuw gestoken bij geitenboerderij ’t Geertje door Wereld Wonder. Vanzelfsprekend hebben wij geen afscheid genomen van onze trouwe shirtsponsor (het Blesse paard) en tassensponsor (www.printdoeken.nl), maar is er een derde sponsor bij gekomen. Dit keer een mooie sponsor voor onze trainingspakken. Zo zie je maar weer dat succes zich snel terug betaald.

De pakpresentatie volgde afgelopen zondag op een zwaarbevochten uitduel bij het Hazerswoudse Bernardus. Lange tijd stond het elftal van trainer Yorick en coach Richard op een ruime 2-0 voorsprong, maar in het laatste kwartier werden toch nog twee van de drie punten weggegeven. Mede door de drie (3!) penalty’s die het team binnen 10 minuten moest incasseren.
Met enigszins wat gezonde frustratie over de afloop van de wedstrijd is Stompwijk 3 vanuit Hazerswoude naar ’t Geertje vertrokken voor de pakpresentatie en een heerlijke biologische lunch met oude wijven koek en linksdraaiende yoghurt (of zoiets). Vervolgens werden de pakken uitgereikt door Lianne en Ellen. Met een mooi resultaat zoals de foto laat zien. Opvallend was wel dat we voor het eerst sinds het bestaan van dit team compleet waren. Op de foto ontbreekt alleen Mark Knebel, want iemand moet immers de camera bedienen. Ellen en Lianne, bedankt voor deze mooie sponsoractie!

Stompwijk ’92 Heren 3 — Groet, Jeroen de Gier