Wie biedt een goed tehuis???

hondjes

Lieve dierenvrienden van Stompwijk en omgeving, wie biedt er een goed tehuis voor twee prachtige honden? Hun baasje moest naar een verzorgingstehuis en zijn dierbare maatjes konden niet mee. Daar is veel verdriet over. Het betreft hier een prachtige, blonde Golden Retriever, naam Bob, reu van 3 jaar, met stamboom. De andere hond is een schitterende Benner Senner, naam Levi, ook een reu van 3 jaar. 

De honden zijn aan elkaar gewend, maar kunnen eventueel ook apart geplaatst worden. Wij wonen in een mooi natuurgebied en er moet toch ergens plaats zijn voor deze twee lieve honden, die op een nieuw baasje wachten.

Wie o wie heeft er interesse en wil nog vele jaren van een trouw maatje genieten?

U kunt contact opnemen met de tijdelijke verzorgers:

Andre en Rita van Hoegaerden, Brouwerijstraat 71, B-3070 Kortenberg.

Hun telefoonnummer is 0032(0)476029694 of met mij 06-29072070.

Via mensen van de Dierenbescherming is deze oproep.

Namens Bob en Levi bedankt!

Marianne Moes