Kinderkoor “De Regenboog”

Kinderkoor “De Regenboog”                       

Hallo kids van Stompwijk.

Het is alweer maart en dus de hoogste tijd om jullie allemaal weer op te roepen voor kinderkoor “De Regenboog”. Ons koor zingt als er bijzondere vieringen zijn in de kerk, zoals ook nu het geval is. Wij gaan ook deze keer en natuurlijk weer met superleuke liedjes de aankomende Communieviering van 15 april verzorgen. De repetities zullen plaatsvinden iedere dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur in de kerk. Dus… vind je zingen leuk, dan ben je van harte welkom. Wij willen weer gaan starten op dinsdag 20 maart. Alle kids die kunnen lezen mogen zich aanmelden zodat de teksten gemakkelijk te volgen zijn. Voor die teksten heb je alleen een leuke map (ringband) nodig waar je ze netjes in kunt bewaren.

(Voor de kids die vorig jaar ook meegezongen hebben; neem al je liedjes mee!) Ook worden de liedjes op onze hyves geplaatst zodat jullie die thuis ook nog door kunnen nemen. Zoals jullie zien zijn er maar 4 repetities dus deze moeten dan wel alle 4 bijgewoond worden! Wij hopen weer op een grote opkomst!

Aanmelden (voor 18 maart) is een kleine moeite maar wel een vereiste. Dat kan via onderstaand telefoonnummer.

Groetjes en tot dinsdag 20 maart.

Gerda en Marian, tel: 0629320018