Open Dag De Stoof

Open dag

Zaterdag 17 maart van 11.00 tot 16.00 uur

Ruik het hout en kijk rond in onze meubelmakerij

Maatwerk en kwaliteit, een prima betaalbare combinatie.

De meubelmakers van De Stoof houden van hout en werken daar graag mee.

De vraag naar hout in het interieur is nog steeds groot. Een stoere eiken tafel past in een modern en klassiek of tijdloos interieur. Vaak begint het met een schets aan tafel en tijdens het gesprek komt dan het idee voor de gewenste tafel, kast of een heel interieur op papier te staan. Komen we er in de showroom niet uit, dan gaan we thuis bij de klant kijken.

Wonen in je eigen Stijl!

Koopt u een meubel bij de Stoof of laat u een meubel naar eigen ontwerp maken, dan kiest u voor een stuk kwaliteit dat bij u past. U komt dagelijks in uw huis of op uw werk, en u moet van uw interieur houden en u moet zich er thuis voelen. De meubelmakers van De Stoof hebben een passie voor hout. Hout is warm en geeft sfeer, het is duurzaam en praktisch. De Stoof maakt bijna alles en in elke gewenste soort hout.  Het team van de Stoof adviseert en denkt met u mee.

 

Tot zaterdag!