Stichting Amigos bedankt

amigosStichting Amigos bedankt de MOV groep en haar Vrijwilligers

Opbrengst collecten € 234,60

Stichting Amigos werd verrast met de opbrengst van de collecten van Aswoensdag en de Vastenmaaltijd. Aswoensdag was al op 22 februari en afgelopen donderdagavond werd in het Dorpshuis een vastenmaaltijd gehouden. De werkgroep Missie en Ontwikkeling hebben de bezoekers getrakteerd op een sobere maaltijd. Deze bestond uit soep, brood en fruit. Vervolgens werd een gebedsdienst gehouden met toepasselijke liedjes op cd. Het thema van de viering was: “Je komt op het eind bij jezelf terecht.” Dit was de slotzin van het lied “Blieve Loepe” van Rowwen Heze.

Linda is nog altijd in Bolivia. Het nieuwe schooljaar is in februari begonnen. Stichting Amigos heeft onder andere mogelijk gemaakt, dat zij schoolspullen kon uitdelen aan de kinderen. Op educatief gebied zijn er veel schoolspullen nodig. Uiteindelijk is dit de basis om de kinderen op weg te helpen. Wij zullen daarom het opgehaalde geld voor educatie gebruiken.

Muchas Gracias!

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot, Stichting Amigos