Kom palmstokken maken bij de hobbyclub!

Dinsdagavond 27 maart tussen 18.30 uur en 19.45 uur zijn bij de Hobbyclub (boven in het Dorpshuis) alle kinderen uit Stompwijk en omgeving welkom om een palmpasenstok te maken.

Wij hebben stokken en papier om de palmpasenstok te versieren. Als dit klaar is mag je hem meenemen en thuis afmaken door er nog wat snoepgoed en fruit aan te hangen.

De kosten van dit alles zijn € 1,00. Hiervoor wordt ook een broodhaantje voor op de Palmpasenstok besteld.

Het broodhaantje kun je ophalen op het kerkplein op zondagochtend 1 april tussen 10.35 uur en 10.55 uur zodat ze lekker vers zijn. Om 11.00 uur is de gezinsviering van Palmpasen. Het zou leuk zijn als alle kinderen meelopen in de processie in de kerk. Na deze gezinsviering mag je de Palmpasenstok zelf wegbrengen naar iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken. Je kunt iemand uitkiezen van de lijst van parochianen (bij de Hobbyclub op dinsdagavond) of iemand uit je eigen kennissen kring. Wil je dan wel graag even nakijken of diegene op de lijst staat om te voorkomen dat er mensen zijn die 2 of meer stokken krijgen en een ander niets.

Groetjes en hopelijk tot ziens,

de Hobbyclubleiding en de werkgroep gezinsviering