Live in Stompwijk

Live in Stompwijk 

Zeer geslaagde editie

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de 4e editie van Live In Stompwijk in het Dorpshuis, met deze keer optredens van de bands Suffix en Maggie’s Bookshop. Zoals gebruikelijk gingen de deuren om 8 uur open en liep de zaal langzaam vol. Om 9 uur begon de Leidse band Suffix aan hun optreden. Helaas was de zaal op dat moment nog niet geheel gevuld, maar het op dat moment aanwezige publiek heeft van een gedreven optreden van een zeer strakke live-band met sterke nummers kunnen genieten. Vooral het stemgeluid van de zanger liet een grote indruk achter bij het aanwezige publiek. Rond 10 uur was het eerste optreden van de avond voorbij en gelukkig was er tijdens dit optreden ook weer het nodige publiek bij gekomen. Helaas bleek later dat er toch nog mensen waren die later binnen kwamen en daardoor een goede band gemist hebben.

Deze mensen konden in ieder geval nog wel genieten van de 2e band van de avond, die na een korte ombouw om 11 uur begon aan hun optreden. Deze band, Maggie’s Bookshop, was helemaal uit Hengelo gekomen om op Live In Stompwijk hun eerste optreden in het westen van het land te geven. En wat voor optreden. De band stond als een huis en de zanger/rapper wist het publiek fantastisch te bespelen. Zowel muzikaal als tekstueel zaten de nummers zeer goed in elkaar, wat erin resulteerde dat ze na afloop tot op hun laatste CD uitverkocht raakten. Na dit laatste optreden draaide de muziek nog even lekker door en sloot het Dorpshuis om 1 uur haar deuren weer.

De volgende Live In Stompwijk is op zaterdag 12 mei, dus liefhebbers zet deze datum vast in je agenda, en dan zal er in ieder geval opgetreden worden door Audiodaycare uit Delft, die op dat moment een promotietour doen voor hun nieuwe CD. De tweede band voor deze avond is nog niet bekend, maar zodra deze rond is laten we dat natuurlijk weten via www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk en hier kun je ook terecht voor foto’s van afgelopen zaterdag.

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.