Potgrondactie fanfare Juliana groot succes

potgrondactiePotgrondactie fanfare Juliana groot succes!

Afgelopen zaterdag gingen de leden van fanfare Juliana al vroeg op pad om verse  potgrond en tuinaarde te bezorgen in het dorp! Het weer was goed, ideaal om te denken aan het opknappen van uw tuin.. en dat hebben we gemerkt!  Wegens grote belangstelling voor onze potgrond en tuinaarde was alles snel uitverkocht.  Zo snel dat er nog een stukje dorp over was om langs te gaan.. helaas! Volgend jaar zullen we nog meer zakken inkopen zodat we dan hopelijk wel genoeg hebben voor iedereen.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het kopen van de grond en daarmee het sponsoren van onze club! Hopelijk staan uw bloemen en planten er deze zomer weer mooi bij! Ook willen wij loonbedrijf P. van Leeuwen hartelijk bedanken voor het lenen van de ‘vrachtwagentjes’.

Met vriendelijke groet,

Fanfare Juliana