Blesruiters

De Blesruiters … altijd en overal actief

Aanstaande zondag 25 maart is het de laatste keer winter-oefen-springen onder leiding van Piet van der Mespel. Het belooft mooi weer te worden!!  ….. dus geef je op. De startlijst staat zoals altijd op onze website www.blesruiters.nl. Iedereen is van harte welkom om onze springruiters aan te moedigen.

Op onze site staan nog meer nieuwtjes, zoals cross training bij De Voorruiters, Impulswedstrijden dressuur op 15 april en 6 mei en natuurlijk ook de door ons georganiseerde clinic longeren door Vivien Kribbe en de clinic paarden/pony fysiotherapie door Ida Hoving op 1 april. Vergeet je niet op te geven voor deze clinic of als je al zelf niet mee kunt doen, schrijf de datum in jouw agenda en kom vooral kijken. Het belooft een zeer leerzame en interessante dag te worden. Blijf onze website regelmatig bezoeken.

Het bestuur