Beatz

                                 

Na een weekje er tussen uit te zijn geweest zijn we weer terug. Vorige week vrijdag hadden we flirtnight. Op deze avond stond het flirten centraal en kreeg iedereen een bandje om met een betekenis. De deuren werden om 21:00 open gegooid en niet lang erna kwamen de eerste mensen al binnen druppelen. Ook ging de voorverkoop van het paasfeest van start. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar voor maar 5 losse eurotjes!

Aankomend weekend

Dit weekend zijn we 2 keertjes geopend! Op vrijdag hebben we Mexican Night waar vele Mexicaanse specialiteiten centraal staan. Bij binnenkomst zal je al van ons een van de lekkerste Mexicaanse drankjes krijgen! Ook voegen we de carano’s weer speciaal voor deze avond in ons assortiment, dus wou je altijd dit drankje proberen? Dan moet je er vrijdag uiteraard bij zijn! Ook zullen de kaarten voor het paasfeest weer verkrijgbaar zijn!

Paasfeest

Zondag 8 april is het dan weer zover, het paasfeest is dan weer in Beatz. Om bij dit geweldige en gezelligste feest te zijn zul je wel een kaartje in je bezit moeten hebben! Kaarten zijn € 5,- per stuk (wat je ook eerder in dit stukje hebt kunnen lezen).  De deuren zullen om 21:00u open staan om iedereen te verwelkomen,

Wij wensen jullie nog een fijne school-/werk week en houd onze site in de gaten voor de laatste veranderingen!

Met vriendelijke groet het bestuur