Jong muzikaal talent presenteert zichzelf!

 Laat uzelf muzikaal verrassen door Stompwijks jongste  muzikanten. Kom op zaterdagavond 31 maart naar het        Dorpshuis. Op dit moment zijn alle leerlingen met hun docenten hard aan het oefenen op de verschillende muziekstukken die zij voor u gaan spelen. Onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef is ook het jeugdorkest een aantal leuke nummers aan het instuderen.

Om 18:30u openen de deuren van het Dorpshuis en om 19:00 starten de optredens.   

We zijn ook erg blij dat dit jaar een aantal slagwerkleerlingen een optreden zullen geven. De voorgaande jaren hadden we helaas geen slagwerkdocent. Maar dit seizoen hebben we een goede slagwerkdocent gevonden, Mark van der Laaken. Mark is met een groepje enthousiaste leerlingen aan de slag gegaan en het resultaat mag er wezen!

Diverse leerlingen zullen als solist voor u gaan optreden. Erg spannend om in je eentje voor publiek te spelen, maar wel een hele leuke ervaring. Het wordt nog leuker als de zaal goed vol zit! Vanzelfsprekend zal de zaal gevuld zijn met ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s. Natuurlijk is ook ieder ander van harte welkom. Alle muzikanten moeten vooral ook al hun vrienden uitnodigen om te komen kijken en luisteren!

Na afloop kan er natuurlijk nog even wat gedronken worden en kunnen we nog even gezellig napraten.

Als je het niet wil missen schrijf het dan in je agenda of op de kalender:

Voorspeelavond Leerlingen Fanfare Juliana
Zaterdag 31 maart in het Dorpshuis, aanvang 19:00,

zaal open: 18:30 einde circa 20:30