De Blesruiters … altijd en overal actief

www.blesruiters.nl

Zondag 1 april CLINIC longeren en CLINIC paarden/pony fysiotherapie op het terrein van De Blesruiters.

De clinic longeren wordt verzorgd door Vivien Kribbe. Vivien Kribbe is ORUN gediplomeerd Meninstructeur Niveau 4. Zij heeft ook examen gedaan in het onderdeel ‘longeren’, zowel enkele als dubbele longe. Met haar vorige D-pony Elvis was ze ZZ Dressuur Mennen, Z Vaardigheid en in 2008 Nederlands Kampioen Samengesteld Mennen Klasse 2. Met haar huidige D-Pony Sharka komt ze uit in de samengestelde menwedstrijden klasse 3.

Hobbymatig rijd ze haar pony ook in het 2- en in het 4-span. En om hem soepel te houden ook dressuurmatig onder het zadel.

De clinic paarden/pony fysiotherapie wordt verzorgd door Ida Hoving. Ida Hoving is 29 jaar. Na haar VWO/HAVO opleiding aan het St. Adelbert College is Ida in 2000 begonnen aan de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden. In 2004 is ze afgestudeerd en begon direct daarna als fysiotherapeut in Fysiotherapiepraktijk Starrenburglaan te Wassenaar. Maar Ida wilde zich ook meer verdiepen in de dierfysiotherapie, honden en vooral paarden. Ze schreef zich in 2006 in voor de opleiding dierfysiotherapie te Barneveld, een post-HBO opleiding aan het Cursuscentrum Dierverzorging te Barneveld en slaagde voor beide disciplines in september 2007.

Twee jaar geleden heeft Ida zich ook gespecialiseerd als Flexchair-ruitertrainer en is nu één van de 9 Flexchair-ruitertrainers in Nederland.

Het belooft een hele interessante en leuke dag te worden. Er doen Blesruiters met hun eigen paard/pony mee.

Aanvang 09.30 tot + 16.00 uur. Voor toeschouwers is de toegang gratis. Iedereen is welkom. 

*****************

PSV De Blesruiters en PSV Jeanne d’Arc organiseren samen op TWEEDE Pinksterdag, 28 mei, een dressuurwedstrijd waar leden van beide verenigingen aan mee kunnen doen. Na een hele lange periode dat beide verenigingen geen uitwisselingswedstrijden meer hebben georganiseerd, is deze draad dit jaar weer opgepakt. 

Deze eerste uitwisselingswedstrijd wordt op het terrein van De Blesruiters gehouden. Wij hopen dat alle ruiters heel enthousiast zijn en zich meteen opgeven bij Rina.vandenbosch@gmail.com

Kijk op www.blesruiters.nl voor meer informatie