Little Stef en Fort Be in de Gouden Leeuw

Pret maken met passie voor muziek

Zaterdag 7 april spelen de bands Fort Be en Little Stef in de Gouden Leeuw. Little Stef is een rockcoverband geformeerd rondom het Gouden strotje van het Groene Hart: Stephanie van Bunningen. Steffie, Little Stef, zingt nummers van o.a. Anouk, Pink en Melissa Etheridge. Een meid met power die op het podium een indrukwekkende performance neerzet. De band is ervaren en staat als een huis. Nieuw in de band is sologitarist Gerard Thuis. Gerard speelt regelmatig met Bas Paardekoper, de gitarist die de maandelijkse jamsessies organiseert in het gezelligste muziekcafé van Stompwijk en omstreken.

Het wordt een dubbel optreden met nog een coverband uit de regio Bodegraven/Boskoop: Fort Be. Fort Be is een anagram van Boreft, de straattaalnaam voor het dorp Bodegraven. Fort be is in 2011 opgericht en speelt covers en eigen nummers. Eigen nummers die in het genre liggen van de covers die zij spelen. Het gaat om gouwe ouwe van Creedence Clearwater Revival en Herman Brood t/m recenter materiaal van Green Day en Lenny Kravitz. In de band spelen 2 keer 2 broers, Sacha en Tenno van t Hoog en Frank en Jeroen Koevoets. Jud Verlaan en Gijs-Jan Smit maken het zestal compleet.

Twee bands met één doel: lekker muziek maken en het publiek vermaken. Ben Schuttenbeld van Little Stef: “het wordt ongetwijfeld weer een hele gezellige avond. Omdat er twee bands spelen wordt het heel afwisselend. De Gouden Leeuw is een niet al te groot café en dat betekent dat we goed contact met het publiek kunnen maken. Het is paaszaterdag dus we hebben twee dagen om bij te komen van de avond. We gaan weer alles geven om hopelijk alles weer terug te krijgen van het Stompwijkse publiek. Het draait bij ons om pret en muziek maken. En negen van de tien keer slaat de pret over op het publiek”.

Het optreden van Fort Be en Little Stef start om 22.00 uur.