Stompwijk Summerland online!

De website is sinds afgelopen weekend online en 24/7 te bezoeken! Kijk op de site voor de nieuwste nieuwtjes en bekendmaking van de bands op de zaterdag en de zondag! Ook zal je hier binnenkort alles vinden over de vrijdagavond, maar dat blijft nog heel even geheim.

Kaartverkoopdatum

Vorige week hebben jullie kunnen lezen over de opzet van het terrein. Vandaag de dag is de kaartverkoopdatum ook bekend, welteverstaan zondag 13 mei 2012. Om stipt 17.00 uur zullen de deuren van Bardancing Beatz zich openen en de eerste kaarten van Stompwijk Summerland hier verkrijgbaar zijn. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid een hapje en een drankje te doen aan de bar! Zet deze datum dus alvast groot neer op je kalender, want OP=OP.

Hoofdact zaterdag

Inmiddels liggen de artiesten bijna vast. De laatste hand wordt gelegd aan het programma. Zodra dit gedaan is zullen we jullie op de hoogte brengen van het programma, nog even geduld dus! Wil je als eerste weten wie er optreden dit jaar? Houd dan onze website in de gaten, of volg ons via Twitter en Facebook.

Sponsors

Voor bedrijven die interesse hebben om een bijdrage te leveren aan dit festival, vragen we het sponsorformulier in te vullen via de website. Deze verschijnt zodra je aan de rechterkant op het plaatje ‘Steun Stompwijk Summerland’ klikt. Heb je een creatief idee om een sponsorbijdrage te leveren? Mail ons dan via info@stompwijksummerland.nl.

Volg ons nu via Twitter, Facebook of Hyves!

www.twitter.com/_summerland_
www.facebook.com/stompwijksummerland
stompwijksummerland.hyves.nl