Festiviteiten op 30 april en 5 mei

De Oranjevereniging is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen voor het programma op Koninginnedag en Bevrijdingsdag. Het belooft weer een leuk programma te worden met voor ieder wat wils. Het thema voor de optocht op maandag 30 april is dit jaar ‘Circus’ en wij hopen dat vele clowns en acrobaten zich op deze dag van hun beste kant zullen laten zien. Na de traditionele aubade om half 10 bij de kerk zal de optocht verder gaan naar het sportpark voor het spelcircus. Ook dit jaar is er voor iedereen een gratis Oranjelunch, vervolgens zal er in de sporthal met de jeugd een Wii-gaming competitie gespeeld worden. Kortom een programma dat je zeker niet wilt missen.

Op zaterdag 5 mei starten we met de viswedstrijd, stoeptekenen bij de kantine en daarna de kinderbingo. In de middag staan de kraampjes klaar voor de rommelmarkt en zal Bevrijdingsdag 2012 worden afgesloten met een ‘Petje op, petje af’ kennisquiz. Hierin zullen de échte Stompwijk-kenners hoge ogen kunnen gooien want de vragen zullen vooral gaan over alles wat er speelt in en rond het dorp.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het programma op 30 april en vragen hen om zich te melden bij Hélène vd Bosch (tel. 06-81175018 of 5801992). Ook scholieren die nog maatschappelijke stage moeten lopen zijn van harte welkom. Samen met hen willen wij er weer twee feestelijke dagen van maken.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk