Let’s play darts, 10e editie

Let’s play darts, 10e editie

Dit jaar is het de 10e keer dat het Stompwijk-Zoeterwoude darttoernooi gehouden wordt. Dit darttoernooi wordt gehouden voor geborenen of inwoners van Stompwijk en Zoeterwoude vanaf 12 jaar. Omdat het dit jaar een jubileumjaar is, is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen om het een mooi spektakel te laten worden. Zoals andere jaren worden er weer 2 voorrondes gehouden. Op 20 en 21 april bij Café de Gouden Leeuw in Stompwijk en op 1 juni bij Café de Meester in Zoeterwoude. De finale zal worden gehouden tijdens het Summerlandweekend (8 juli) op een groot podium. Inmiddels kan men zich op 5 punten inschrijven, in Stompwijk bij Café de Gouden Leeuw, in Zoeterwoude bij Café de Meester, Ons Huis, Slijterij Het Drankenhuys, de Drie Klavers. Veel enthousiaste darters hebben zich al ingeschreven, maar er kunnen er nog veel meer meedoen. Schrijf je nu nog in voor het leuke, gezellige en sportieve darttoernooi. Inschrijven kan tot en met 13 april!!!

 

De organisatie