juniorsongfestival

hallo allemaal

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver. De auditie van The Rocking Angels en Joysi & Fabiënne voor het Juniorsongfestival 2012. Na veel voorbereiding en oefenen, gingen we naar Hilversum samen met de moeders van de kids. We mochten er niet de hele dag bij blijven en dus gingen we zelf een dagje naar Naarden. Na lang wachten en stressen, kwam om een uur of 18 uur de uitslag.  

Ondanks een goede auditie gaan The Rocking Angels helaas niet door naar de volgende ronde maar Joysi en Fabiënne hadden meer geluk en zij mogen 15 april naar de finale auditie om met 26 anderen te strijden voor 8 plaatsen in de live shows die dan op tv zijn te volgen.

Ik vind het prachtig dat we met die meiden zo ver zijn gekomen mede doordat we pas een jaartje oefenen met z’n zessen. Dit is een stimulans om enthousiast verder te gaan. Ik wil alle moeders, Marion, Monique, Melissa, Sandra en Ingrid bedanken voor hun medewerking en we hopen natuurlijk dat Joysi en Fabiënne de volgende ronde ook door komen. Maar er kan nog wel gestemd worden om The Rocking Angels verder te krijgen d.m.v. een wildcard. Ga naar http://avro.nl/juniorsongfestival/ en geef je stem! Ik hou jullie verder op de hoogte.  


CArmen