Openingstijden bibliotheek rond Pasen en Koninginnedag

In verband met de komende Paasdagen en Koninginnedag zijn de openingstijden van de locaties van de Bibliotheek aan de Vliet als volgt aangepast:

Vrijdag 6 april – Goede Vrijdag:
Locatie Stompwijk: gesloten. Andere locaties: normaal geopend.

Interactieve quiz ‘Het Boekenspel’ in bibliotheek Leidschendam

In het kader van de Nederlandse Kinderjury 2012 organiseert de Bibliotheek aan de Vliet in de locatie Leidschendam (Fluitpolderplein 12) op woensdagmiddag 11 april de interactieve quiz ‘Het Boekenspel’. Kinderen van 8 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit spel over boeken, films en van alles wat hen bezighoudt. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Dat kan via www.bibliotheekaandevliet.nl of bij de informatiebalie. Je kunt alleen mee doen of als team. De quiz begint om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Als je wint, maak je kans op favoriete boek van 2011!

T/m 11 mei mogen kinderen tussen de 6 en 12 jaar hun stem uitbrengen via www.kinderjury.nl voor het favoriete jeugdboek uit 2011. Verhalen, prentenboeken, gedichtenbundels, bloemlezingen en informatieve boeken doen allemaal mee.