Live in Stompwijk

Live in Stompwijk                   

Na een zeer succesvolle editie van Live In Stompwijk in maart is het zaterdag 12 mei (de dag voor de kaartverkoop van Summerland) alweer tijd voor de 5e editie, met wederom 2 talentvolle bands op het podium, namelijk:

BLACK SUN en AUDIODAYCARE.

Deze week stellen we de openingsband, BLACK SUN aan jullie voor.

BLACK SUN is ontstaan uit een opsplitsing van de band New York Diesel.

Na ongeveer 145 optredens met NYD op vele podia  en diverse festivals in Nederland en daar buiten, vonden de zanger ( Amado ) en gitarist ( Bram ) dat in december 2011 de tijd rijp was om een geheel eigen en andere muzikale richting in te slaan. Ervaren bandleden met de zelfde intentie en muziekstijl werden gezocht en gevonden ( Tim op drums, Beau op bas en Samuel op gitaar ) en een nieuwe band werd opgericht, BLACK SUN.

De muziek van Black Sun, met invloeden van: Down, He’s Legend en Black Sabbath, laat zich omschrijven als Southern Rock en wordt gekenmerkt door felle baspartijen, door merg en been snijdende gitaarpartijen, ondersteund door opzwepende drums en krachtige vocalen.

Wij van Live In Stompwijk horen er ook zeker bands als Soundgarden en Wolfmother in terug.  De nummers zijn on-Nederlands met een sterk internationaal karakter en toch een geheel eigen stijl.

Het  laatste nieuws over Live In Stompwijk kun je altijd vinden op www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818