StarBeatz Stompwijk Summerland

Na vorige week de band Destine bekend te hebben gemaakt is het deze week de beurt aan een dj van topkwaliteit. Zijn carrière begon al op jonge leeftijd, liefde en passie voor muziek zijn twee bepalende componenten voor het succes dat hij momenteel beproeft.  Zijn muziek wordt vooral  gesupoord  door David Guetta, Afrojack en DJ Chuckie. Bekende nummers van deze dj zijn o.a.: Lucky Star, Took the Night en Make it Funky. Al deze nummers zijn een grote hit in de wereldwijde dance charts.

Ben je benieuwd geworden naar deze DJ? Kijk dan eens op de website van Stompwijk Summerland of volg ons via Twitter of Facebook. Deze dj zal de StarBeatz op zijn grondvesten laten schudden zaterdagavond 7 juli 2012.

De kaartverkoop voor Stompwijk Summerland start op zondag 13 mei om 17.00 uur in Bardancing Beatz!

www.twitter.com/_summerland_  www.facebook.com/stompwijksummerland
www.stompwijksummerland.hyves.nl     www.stompwijksummerland.nl