Thema optocht Koninginnedag 2012 is ‘Circus’

Ochtendprogramma (maandag 30 april)

Het thema voor de optocht op maandag 30 april is dit jaar ‘Circus’ en om 9 uur verwachten wij de eerste circusartiesten bij Elmeco (Dr v Noortstr 5). Samen met de Showbandkids lopen wij vervolgens naar de kerk waar om half 10 de aubade plaats zal vinden, gespeeld door het jeugdorkest van  onze eigen fanfare Juliana. Hierna vervolgen wij onze weg naar het sportpark waar rond 10 uur het Spelcircus zal starten met weer veel nieuwe onderdelen voor peuters tot en met de kinderen van groep 8. Het ochtendprogramma zal afgesloten worden met de traditionele Oranjelunch waarbij iedereen gratis aan kan schuiven voor een heerlijke middagmaaltijd.

Wii gaming

Middagprogramma

Het middagprogramma bestaat uit een Wii gaming competitie. Tijdens deze gaming competitie kun je het opnemen tegen al je vrienden en vriendinnen want er zullen meerdere sets geplaatst worden in de sporthal waarna de strijd los kan barsten om de ‘Beste Gamer van Stompwijk’. Mis het niet en zorg dat je op maandagmiddag 30 april om half twee klaar staat voor de strijd!

Programma Bevrijdingsdag (zaterdag 5 mei)

09.00 uur Viswedstrijd

10.00 uur Stoeptekenen gevolgd door Bingo spelen

13.30 uur Rommelmarkt in de sporthal

15.30 uur Petje op – ‘Petje af’ kennis quiz over Stompwijk

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het programma op 30 april en vragen hen om zich te melden bij Hélène vd Bosch (tel. 06-81175018 of 5801992). Ook scholieren die nog maatschappelijke stage moeten lopen zijn van harte welkom. Voor een tafel voor de rommelmarkt kunt u tevens contact opnemen met Hélène.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk