Laatste inschrijvingskans voor 27e Weekendkamp van 18-19 mei

De inschrijving gaat sluiten, deze week is de laatste mogelijkheid om in te schrijven. Tot komende zondag 22 april kan dit nog via de website: www.weekendkampstompwijk.nl  

Als je inschrijving later binnen is, heb je helaas pech. Ook als de inschrijfkosten van € 7,50 niet op tijd zijn overgemaakt kun je niet meedoen. Maar het zou jammer zijn als je niet meedoet want het belooft weer een waar spektakel te worden. Leuke spelletjes en speurtochten samen met vrijwillige leiders die er een feest van zullen maken.    

Wie mogen er mee doen?;

De leden van Stompwijk’92, die op 1 mei 2012,  6 jaar oud zijn t/m de leden die op de basisschool in groep 6 zitten. Dus geen kinderen uit groep 7 en 8. Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: 10.55.74.074 ten name van M.E.M. Luiten, onder vermelding van volledige voor- en achternaam.    

Thema van het 27e weekendkamp is nog geheim, dat  zullen we pas na de inschrijving bekendmaken. In ieder geval komen Prins Willem Alexander en Prinses Maxima ons dit jaar niet weer bezoeken met de helikopter, omdat het prinselijk echtpaar  een staatsbezoek heeft.

Programma;

Natuurlijk beginnen we vrijdag met de bekende opening door de teams met hun vaste leiders. We hopen weer op massale belangstelling van publiek en ouders. Iedereen is welkom, ook je opa en oma. Na de opening gaan we vrijdag door met spel 2 en spel 3, dit zal weer de alom bekende speurtocht zijn. Maar waar die naar toe gaat, houden we nog even geheim.  

Daarna lekker patat eten in de kantine. Aansluitend gaan de kinderen lekker lang slapen om de volgende morgen weer uitgerust klaar te staan voor spel 4 en 5. Hiertussen wordt de kookkunst van de kinderen op de proef gesteld.

Kortom, het wordt nu al spannend.

Groetjes,

De Kampstaf

(Rachelle, Cathy, Sjors, Jokelien, Monique, Jeroen, Wendy, Margreet, Peter)