Auditie

Hier een verslag van Fabiënne en mij hoe wij de audities hebben ervaren.

Fabiënne: Ik vond het super om op dat podium te staan. Het is natuurlijk allemaal heel spannend voordat je op moet. Helemaal als je als eerste moet maar het gaf me een ontzettende kik en toen het afgelopen was, wilde ik het liefste nog een keer. Nu maar wachten op de uitslag. Maar het was een super leuke ervaring en helemaal gaaf dat we met de finalisten van 2011 mee mochten zingen en dansen aan het einde, jeah, jeah, jeah!!

Joysi: Afgelopen zondag hadden Fabiënne en ik de Finale auditie van het Juniorsongfestival 2012. Het was best wel spannend want we moesten wel als 1e . Het was eigenlijk ook wel weer een voordeel want anders zit je de hele dag in spanning en voor ons was na het optreden de spanning gewoon in een keer weg. We konden lekker gaan kijken naar iedereen want je was in een soort ruimte met een tv waar je naar de anderen kon kijken hoe zij hun liedje gingen doen. In de ruimte waar iedereen moest wachten was ook een wii en een piano. Ook de finalisten van vorig jaar waren er (de laatste 8) en die kwam soms ook naar ons toe. Ik ben met de winnaar van vorig jaar op de foto geweest (Rachel) en de meisjes die de wildcard hadden gewonnen wilden ook van Fabiënne en mij een handtekening en dat was echt superleuk om te doen!


Verder was het een hele leuke dag en het is echt een hele leuke ervaring.Over 2 weken weten we uitslag en worden we persoonlijk gebeld door de AVRO. Fabiënne en Joysi