Renovatie kantine Haasbroek

Zoals iedereen inmiddels weet, wordt er door verschillende vrijwilligers hard gewerkt om de kantine in Zoeterwoude verder op te knappen. Hierdoor kunnen we binnenkort ook weer op Haasbroek handballen. Daar is geld voor nodig. Ook hier voor zijn weer vrijwilligers hard in de weer. Dit doen zij door verschillende acties te organiseren. In juni start er een actie om geld op te halen tijdens het dorpsfeest in  Zoeterwoude door middel van een verloting. Tevens is er een actie tijdens de wandeldriedaagse in Zoeterwoude.  

Hiervoor zijn wij op zoek naar cadeautjes voor de verloting. Iedereen heeft ze wel in de kast liggen: parfum, douchegel, chocoladerepen, wasmiddel, glazen vazen, pakken sap, glazen, kaarsen, flessen drank, koffiezetapparaat  broodrooster, slippers, handdoeken etc. Denk ook aan kinderspeelgoed: dvd`s, puzzels, boekjes, spelletjes, ballen etc.

De enige voorwaarde is dat het niet gebruikt mag zijn!!!!!!

Kortom, alles waar je van af wil voor het goede doel: Stompwijk`92

Inleveren:

Voor de mensen die in Zoeterwoude wonen: Dit kan gebracht worden naar de Fam. Koek, Klaverweidestraat 19,  

Inleveren: maandag 21 tot vrijdag 25 mei tussen 16.00–20.00 uur.

Voor de mensen die in Stompwijk wonen: Op vrijdag 25 mei tussen 18.30 – 19.30 uur bij de kantine in Stompwijk.

 Dank u wel alvast voor uw bijdrage, 

De commissie Haasbroek