Stompwijk Summerland

summerlandMag ik roken in de tent van Stompwijk Summerland?

Nee natuurlijk niet! Maar dat is wel de meest gestelde vraag van niemand minder dan de WC Experience! Zaterdag 7 juli zal deze Brabantse rock ’n roll band het Summerland publiek een weergaloze afsluiting voorschotelen.

Inmiddels zijn de mannen van deze band al 23 jaar aan de gang. Eind 2009 mochten zij zich de beste dialectband van Nederland noemen. Een term die inmiddels meerdere bands bezingen maar eigenlijk alleen bij de WC Experience past. Zij begonnen met schrijven van onzin teksten over bestaande nummers, totdat ze door Jack Spijkerman werden ontdekt en heel Nederland mee kon genieten van de Brabantse rockband. Er zijn inmiddels 12 albums en een dvd uitgekomen. Vanaf 1993 gingen er ongeveer 175.000 albums over de toonbank. De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk in shows om te zetten. Een show van de WC Experience is alsof je door ’n bulldozer van licht, geluid en muziek wordt overreden. De show wordt ondersteund door ’n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is ’n compleet muziekcircus wat zaterdag 7 juli richting Stompwijk trekt. Dit mag je gewoonweg niet missen!!!

Let’s play darts!

Het darttoernooi van Stompwijk en Zoeterwoude komt steeds dichterbij. 13 April was de laatste kans om je in te schrijven en mee te doen aan dit geweldige darttoernooi. Ben jij ingeschreven? Wie weet eindig je dan wel in de finale op Stompwijk Summerland. De eerste voorrondes beginnen a.s. vrijdag 20 april in Café de Gouden Leeuw. Komt allen kijken en het Summerland bestuur aanmoedigen! Wij gooien namelijk ook een pijltje mee. Voor alle verdere speelrondes en informatie over het darttoernooi kijk je op

www.stompwijkzoeterwoudedarts.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop komt ook steeds dichterbij voor zaterdagavond 7 juli. Deze start namelijk al op zondag 13 mei om 17:00 in Beatz! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,- stuk, maar wees er wel snel bij, want op=op. Naderhand zullen de kaarten (indien voorradig) verkrijgbaar zijn in Café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en Café de Meester (Zoeterwoude).

Blijf op de hoogte door ons te volgen op Twitter, Facebook of Hyves pagina!

www.twitter.com/_summerland_
www.facebook.com/stompwijksummerland
www.stompwijksummerland.hyves.nl
www.stompwijksummerland.nl