Stompwijk ’92 weekendkamp 18 en 19 mei, ‘Inpakken en wegwezen’

De inschrijving is gesloten. De gelukkige aanmelders zullen  worden verdeeld  in teams. Degene die zich niet hebben aangemeld zullen zeker wat missen. Volgende week zal de indeling bekend worden gemaakt, zodat je kunt zien bij wie je in het team zit en vooral wie je leuke leiders zijn.

Het thema van het weekendkamp is dit jaar ‘Inpakken en wegwezen ‘. Wat zou dit kunnen betekenen, lekker op vakantie gaan,  emigreren naar een ander land of gewoon naar huis gaan als je weg wilt? Het zal hoofdzakelijk gaan over alle vakanties die we in een jaar hebben. Maar wat zou dat kunnen betekenen? Laat dit maar aan de kampstaf over, dan komt het wel goed.

Komend weekeinde wordt het decor al geverfd voor de openingsceremonie. Voor dit decor zullen de teams hun openingspresentatie gaan geven. De teams zullen hiervoor met z’n allen hun best moeten doen, want de eerste punten zijn vaak de belangrijkste.  De beker is weer terug gebracht door de winnaars van vorig jaar, dus de spanning zal worden opgevoerd. Wie gaan er dit jaar met de beker naar huis?

Voor de leiders is de voorbereidingsavond geplant op donderdag 10 mei om 20.30 uur in de kantine. Alle leiders worden verzocht hierbij aanwezig te zijn voor de briefing van het kamp. Er zal een uitleg gegeven worden over de spelletjes en de benodigdheden. Leiders komt allen dat maakt het later wel zo gemakkelijk voor iedereen. Voor meer info wat betreft het 27e weekendkamp, kunt u terecht op de site www.weekendkampstompwijk.nl 

Groetjes van de weekendkampstaf