Vrouwen van Stom0pwijk: kom hardlopen

Vrouwen van Stompwijk: kom hardlopen!

De Loopclub ‘Women Only’ is in oktober vorig jaar met veel succes gestart in Zoeterwoude. Zo’n 40 tot 50 dames trekken elke maandagavond met veel enthousiasme de hardloopschoenen aan. Het Zoeterwoudse gezelschap vindt het nu tijd voor een nieuwe stap: voortaan zijn ook de Stompwijkse vrouwen meer dan welkom!

Welk niveau je ook hebt, iedereen kan zich aansluiten bij de loop club. Van de beginners met nog weinig uithoudingsvermogen tot de echte ‘diehards’ met een bereconditie. Er wordt gelopen op vier verschillende niveaus, met evenzoveel trainsters.

De trainingen zijn afwisselend en bestaan uit tempoloopjes, intervallen  en soms een duurloop. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om weer even bij te komen. De Zoeterwoudse en Stompwijkse polders zijn de perfecte inspiratiebron. Naast het sportieve aspect is het vooral ook heel gezellig!

Landijsbaan Veld 11 (aan de Nieuweweg, naast de voetbalvelden) is elke maandag om 20.00 uur de startplaats van de loopclub. De kosten bedragen slechts € 5,- per maand. Aanmelden kan via de mail bij Irene Ris-Hilgersom, irene.ris2@gmail.com. Voor vragen kun je ook bellen: 06 – 15 90 18 99.