Programma Bevrijdingsdag

bevrijdingsdagProgramma Bevrijdingsdag (zaterdag 5 mei)

Wat was het een mooie dag dit jaar op Koninginnedag  met prachtig weer en veel activiteiten voor alle kinderen in het dorp. Er was voor ieder kind wel iets leuks te vinden, zij liepen natuurlijk eerst naar de ballonnenclown, gingen daarna langs bij de snoepkraam voor een lekkere suikerspin en sloten vervolgens aan bij de verschillende spellen die uitgezet waren op het sportveld. Volgende week zal er een uitgebreid verslag verschijnen maar dat dit een prachtige dag was blijkt uit de vrolijke kindergezichten die wij vandaag hebben gezien.

Ook komende zaterdag wil de Oranjevereniging er weer een feest voor de kinderen van maken. Vanaf half negen kunnen zij zich melden voor de viswedstrijd aan de Waterviolier waar om negen uur de viswedstrijd start. Vanaf tien uur kunnen kinderen beginnen met de stoeptekenwedstrijd en hierna gaan we met zijn allen bingo spelen in de kantine en zijn er mooie prijzen te winnen.

Om half twee start de rommelmarkt en er is nog wat ruimte voor een tafel dus ruim van de week even het speelgoed van de kinderen op en reserveer voor slechts € 3,50 een tafel bij Helene van de Bosch (tel. 06-81175018 of 5801992). In plaats van de Petje op-Petje af quiz zal het Rad van Fortuin draaien op Bevrijdingsdag, dus komt allen!

 

Stichting Oranjefeesten Stompwijk