Vrienden van Stompwijk Summerland

Vrienden van Stompwijk Summerland 2012

Ook geen zin om in de rijen van de bonnen- en kaartverkoop van Summerland te staan ? Wij bieden jou dit jaar dé oplossing om de wachtrijen te omzeilen. Word Vriend van Summerland 2012 en de door jou bestelde toegangskaart voor het feest van zaterdag en de daarbij bestelde consumptiebonnen worden thuis bezorgd. Daarnaast begroeten we iedere Vriend graag op de zaterdagavond  pre-party, die voor de officiële openingstijd start.

Wanneer de kaart en consumptiebonnen thuis bezorgd worden, ontvangt iedere Vriend van Summerland tevens een uniek “Vrienden van Stompwijk Summerland verrassingspakket”!

Meld je nu voor € 50,- aan als Vriend van Stompwijk Summerland, door je naam, mobiele telefoonnummer en het gewenst aantal bonnen te mailen naar info@stompwijksummerland.nl. In dit bedrag is 1 toegangskaart voor zaterdagavond inbegrepen, wil je meer kaarten is dit natuurlijk ook mogelijk. In de week voor Summerland bezorgen wij dan het Vrienden van Stompwijk Summerland verrassingspakket, inclusief uitnodiging voor de pre-party, de consumptiebonnen en kaart(en) bij je thuis.

Het Summerland bestuur