Zoeterwouds dictee

Zoeterwouds Dictee

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar weer een Zoeterwouds Dictee gehouden.

Het vindt dit jaar plaats op 22 mei in Het Blesse Paard (voor het eerst in Stompwijk!).

Dit jaar wordt het dictee geschreven door meester Richard en juf Irene.

De leerlingen van de groepen 8 uit Stompwijk en Zoeterwoude doen aan dit dictee mee en zamelen zo geld in voor het goede doel door langs de deuren te gaan en sponsors te zoeken. Je kan sponsoren per woord of een vast bedrag. Het goede doel uit stompwijk is Atelier Favela.

Atelier Favela is een organisatie die zich inzet voor kans arme kinderen in Nigaragua. Door kunst met ze te maken en danslessen te geven willen ze deze kinderen ook een kans geven. Deze stichting word geleid door Sabine Harmes, de dochter van juf Marian. Wij hopen dat u ons  wil sponsoren als we langs komen.

Groetjes,

Groep acht van de Maerten van de Velde