Kaartverkoop Summerland start 13 mei

A.s. zondag 13 mei kaartverkoop Stompwijk Summerland

Het volledige programma voor zaterdagavond 7 juli is rond. Want Want, Destine, de WC- Experience en dj Alvaro zijn de namen. Nog 1 weekje en dan zal de kaartverkoop voor het Stompwijk Summerland festival van start gaan. Om precies te zijn op zondag 13 mei om 17.00 uur. Kaarten voor deze zomerse zaterdagavond kosten € 15,-.

Ook gaat deze zondag de kaartverkoop van start voor de Thank God It’s Friday (TGIF) borrel op vrijdagmiddag/avond 6 juli. Deze loungie avond zul je je niet vervelen. Een chique ingerichte Summerland tent, muziek die jij maar wilt, overheerlijke hapjes, drankjes en een sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten om van deze vrijdagavond een avond te maken om nooit te vergeten. De kosten voor deze vrijdagborrel zijn € 15,-. Echter zijn er net als andere jaren maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat je op tijd bent.


De kaarten zullen na deze zondag ook verkrijgbaar zijn op de volgende locaties: café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en café De Meester (Zoeterwoude). Blijf op de hoogte over Stompwijk Summerland en het programma voor zondag 8 juli door ons te volgen op Twitter of Facebook.

www.twitter.com/_summerland_                                                  www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.hyves.nl                                           www.stompwijksummerland.nl