Survivalweekend en weekendkamp

survivalweekendSurvivalweekend 15 en 16 juni

Ook dit jaar willen wij op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni de jeugdleden van Stompwijk’92 uitnodigen om deel te nemen aan het spectaculaire survivalweekend. Dit weekend is bedoeld voor de jeugdleden die zitten in groep 7 of hoger. Het weekend begint op vrijdag om 18:00 uur en is op zaterdag middag om ong. 15:00 uur afgelopen.

Wij vragen evenals voorgaande jaren een kleine bijdrage van € 10,00, wat met het inleveren van het inschrijfformulier dient te worden betaald. Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Barry Soonius, Meerlaan 55 of Ron v/d Salm, Merodestraat 11 in Stompwijk.

Het inschrijfformulier moet voor 8 Juni ingeleverd worden, dit i.v.m. eten en groepen die ingepland moeten worden.

Wat moet je zoal mee moet nemen komt later aan bod in het clubblad/website of Dorpsketting.

Weekendkamp ‘Inpakken en wegwezen’ 18 en 19 mei

Natuurlijk zaten alle kinderen te wachten op de teamindeling van het komende weekendkamp. Wij begrijpen dat jullie willen weten, bij wie je in het team zit en wie je leiders zijn. Helaas is het ons niet gelukt om de indeling definitief te maken. Daar een speciale ingelaste voetbalwedstrijd van het eerste elftal roet in het eten heeft gegooid. Hierdoor moesten we op zoek naar een aantal nieuwe leiders. Dat gaat wel lukken maar voordat we alles bekend maken, moet dit wel rond zijn. Gelukkig hebben we ook een website en daarop komt de indeling te staan,  donderdag kun je deze  vinden www.weekendkampstompwijk.nl  Snel even surfen dus en je weet alles.

Maar je kunt al beginnen om je spullen klaar te maken voor het kamp want het belooft weer een spektakel te worden. De tent zal donderdag worden opgezet en voor de jongsten staat de kleedkamer weer ter  beschikking om te slapen. Het thema is bekend en staat in het teken van op vakantie gaan. Zo zijn er heerlijke zomervakanties maar ook koude wintervakanties. Vergeet daarom geen warme kleding mee te nemen want er staat ook weer een speurtocht op het programma.

De beheerder van de kantine heeft extra patat ingeslagen, want dat mag niet ontbreken. Het gaat echt cool worden, voor iedereen. Vergeet ook je glimlach niet want er is ook een fotograaf aanwezig.

Beste ouders, geef u kinderen de juiste spullen mee maar vooral niet meer zakgeld als € 5,00.

Raadpleeg anders nog even het inschrijfformulier.

Leidersvergadering;

Alle leiders worden donderdagavond 10 mei uitgenodigd aanwezig te zijn voor de instructie van het kamp. Vooral de vaste leiders worden dringend verzocht om 20.30 uur in de kantine te zijn. Hier worden de spelen en andere belangrijke aspecten uitgelegd.

Groetjes, De Kampstaf (Rachelle, Cathy, Sjors, Jokelien, Monique, Jeroen, Wendy, Margreet, Peter)