The Beatz

beatzThe Beatz

Afgelopen weekend hadden we het altijd gezellige Hawaï party! We hadden de Beatz omgetoverd tot een van de mooiste stranden van Hawaï, waar een van de vetste strandfeesten wordt gehouden. De deuren werden om 21.00 uur geopend en niet lang daarna kwamen eerste strandgangers al binnen. We hadden ook een speciale cocktailbar gemaakt die goed bij de mensen in de smaak viel. Daar werden de lekkerste cocktails vers gemixt!

Dit weekend zijn we helaas alleen op de zondag geopend! Hier kun je weer gezellig je weekend afsluiten!

Op vrijdag 18 mei hebben we weer als thema Ladies Night! Op deze avond zijn de dames in het voordeel! Ze zullen korting op ons assortiment krijgen en er zullen nog meer verrassingen voor ze klaar staan.

Aanstaande zondag zijn we iets eerder geopend want de kaarten voor Summerland gaan dan in de voorverkoop. De kaarten voor zaterdag en de vrijdag zullen € 15,—  gaan kosten! Kijk voor verdere informatie op

www.stompwijksummerland.nl Blijf op de hoogte door op onze site te kijken en like onze facebookpagina!

 

Nog een fijne werk en school week en tot zondag!     Groet, het bestuur