13 mei – Moederdag + Bloemendag

passie13 mei is het Moederdag = bloemendag !!!!!

Zaterdag 12 mei is de winkel open van 8 tot 17.00 uur met verse bloemen, bloemcreaties & planten (bakjes) en staan wij weer bij de Coop voor de deur met leuke Moederdag cadeautjes. Kom gezellig vrijblijvend langs en geniet van diverse leuke aanbiedingen en acties !!!

Er is mogelijkheid om de moederdagbloemen op ZONDAG 13 mei te bezorgen , waar dan ook…… Bestel op tijd !!!!

Tip: helemaal leuk is het om met een eigen gemaakte tekening , samen met papa , naar “De Passie” te gaan. Daar wordt, in de kleuren van te tekening , een bijzonder bijpassend boeket gemaakt voor moeder !!

“De Passie” staat al 15 jaar voor kwaliteit , service en bloemenvakmanschap in Stompwijk. Ons uniek ’twitter’ boeket is deze keer gewonnen & opgehaald door Anja Groenewegen , gefeliciteerd !!!

En wat een geweldige reacties op onze “wie zou jij in de bloemen zetten “ Aktie !!! fantastisch , uit de vele inzendingen is er 1 getrokken en het boeket is afgeleverd , en met verassing en in volle tevredenheid ontvangen.

Ingrid Verboon Bloemsierkunst “De Passie”

Dr.v.Noortstraat 186 Stompwijk 071-5803515

www.bloemsierkunstdepassie.nl info@bloemsierkunstdepassie.nl

6 dagen open , dinsdag en donderdag na 13.00 uur gesloten.