Beatz

Beatz

Dit weekend waren we maar 1x geopend. Op de zondag gingen ook de kaarten voor schuimparty en natuurlijk Stompwijk Summerland in de verkoop. De vrijdagavond is helemaal vol. De zaterdagavond verliep ook goed, dus heb je nog geen kaartje haal ze bij ons aan de bar!

Aanstaande vrijdag hebben we Ladies Night. De dames hebben op deze avond korting op ons assortiment! De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en de entree zal gratis zijn! (Ook voor de mannen) Op deze avond kun je ook kaarten halen voor het allerlaatste feest! Namelijk de schuimparty. De kaarten zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar!

Ook zijn de kaarten voor Stompwijk Summerland beschikbaar bij ons aan de bar.

Voor verdere informatie check onze site of like onze facebook pagina.

Nog een fijne school en werk week en tot vrijdag!

Groeten, het bestuur