Moederdagmarkt

moederdagmarktMoederdagmarkt

Het was afgelopen zaterdag tijdens moederdagmarkt weer erg gezellig bij ons in de tent! Dankzij het prachtig weer was de opkomst dit jaar echt super! Dat niet alleen, er was ook veel keuze voor het wandelende publiek.

Van kleding, planten, bloemen tot etenswaren. Veel workshops en gratis ijs voor de kids. Ik ben blij dat ik dit met jullie mag mee maken. Volgend jaar zijn andere bedrijven zeer welkom. Maar meld je op tijd want hoe meer zielen hoe meer vreugd en vol is vol! We hebben erg gelachen met/om Ria Luiten die zich zo maar door Maria van Santen liet “toetakelen” met haar zogenaamde kleding advies voor op de foto. Lang blond gevlochten pruik met oranje boa om haar nek en onder een rode paraplu werd het een prachtig plaatje! Daarna een serieuze foto van Ria waar zij natuurlijk 10 maal mooier op stond.

Nu nog een antwoord op jullie vraag die via email binnen zijn gekomen: Ja, de foto’s die gemaakt zijn, kunnen gewoon bij www.Fotografiecarmen.com besteld worden voor vergrotingen.

Bedankt voor deze gezellige middag en tot volgend jaar!

Maria, Nalin, Lani en CArmen