Survivalweekend 15 en 16 juni

SURVIVALWEEKEND 15 en 16 juni

Let op: nog paar weken om aan te melden.

Ook dit jaar willen wij op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni de jeugdleden van Stompwijk’92 uitnodigen om deel te nemen aan het spectaculaire survivalweekend. Dit weekend is bedoeld voor de jeugdleden die zitten in groep 7 of hoger. Het weekend begint op vrijdag om 18.00 uur en is op zaterdag middag om + 15.00 uur afgelopen. Wij vragen evenals voorgaande jaren een kleine bijdrage van € 10,00, wat met het inleveren van het inschrijfformulier dient te worden betaald. Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Barry Soonius, Meerlaan 55 of Ron v/d Salm, Merodestraat 11 in Stompwijk. Het inschrijfformulier moet vóór 9 juni ingeleverd worden, dit i.v.m. eten en groepen die ingepland moeten worden. We hebben voor dit jaar een fantastisch programma dankzij de gulle sponsoren zoals het Watersportcentrum Vlietlanden en Set in Motion. Dus dit mag je niet missen en ook weer de tokkelbaan als vanouds.

Wat moet je zoal meenemen?

– luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek

rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)

– voldoende en extra oude kleding en oude schoenen i.v.m. waterspelen

lange broek en een trui (verplicht en oud) windjack

– bij slecht weer regenkleding

– badkleding

– handdoeken, tandenborstel, zeep e.d. toilettas

– sportkleding

Fiets met verlichting