collectanten gezocht

Inwoners van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk willen graag geven, maar wie haalt ‘t op?

De inwoners Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zijn gul en geven graag tijdens de MS Collecteweek. Maar wie wil dit geld ophalen? Met het huidige aantal collectanten kan er niet bij alle voordeuren aangebeld worden. Over MS wordt vaak gedacht dat het een spierziekte is. Maar niets is minder waar: MS is een zenuwziekte, waarbij de beschermlaag rondom de zenuwen, het zogeheten myeline, wordt aangetast. Hierdoor kunnen de signalen vanuit de hersenen de spieren moeilijker bereiken of zelfs helemaal niet. Bewegen kan daardoor steeds moeilijk worden.   

Het Nationaal MS Fonds is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek. De MS collecteweek is van 19 t/m 24 november.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Pamela Zaat, pamela@nationaalmsfonds.nl   

of bel met 010-591 98 39 of ga naar www.nationaalmsfonds.nl