Stompwijk’92 naar de 3e Klasse

voetbal 1

In een niet mooie, maar wel boeiende en spannende wedstrijd heeft Stompwijk’92 in de nacompetitie gedaan wat het moest doen: minimaal gelijk spelen. Zij mogen volgend seizoen in de 3e klas aantreden. Hopelijk in de poule bij Meerburg en SJZ, want dat zijn toch de attractiefste publiekstrekkers. Het was best wel spannend op de sfeervolle en gezellige accommodatie van Abbenbroek.  Twee bussen vol met supporters en diverse volgauto’s zagen Stompwijk’92 in de 1e helft al verzuimen een voorsprong te nemen.

Dat werd in de 2e helft ruimschoots overgedaan. Een handvol kansen werd gemist, inclusief een penalty. Alle ingrediënten waren dus aanwezig, met uitzondering van de doelpunten dan.  Uw ad interim reporter was gelukkig de avond tevoren al ruimschoots bediend met een 6-0 overwinning in de arena van Nederland tegen Noord-Ierland. Veel te klagen had ie dus niet. voetbal 2

Wel viel vaak het veel te harde spel op van vooral Abbenbroek. Burgemeester en tevens voorzitter Bassie probeerde in een niet aflatende woordenstroom via zijn megafoon de scheids, spelers en publiek te beïnvloeden. Adriaan (Piet Olijhoek) liet zich ook niet onbetuigd en ging er halverwege de 2e helft, toen de promotie in zicht kwam, hard tegen in. Het mocht allemaal niet baten.  De vuurpijlen, knetterbommen, confetti-schieters en erebogen werden door de verliezende vereniging, maar op het Stompwijkse team losgelaten … uiteindelijk moet het spul toch de lucht in ….. winnen of verliezen.   We feliciteren Stompwijk’92 en wensen hen veel succes toe in het komende seizoen in de 3e klasse .voetbal 3