The Beatz

Afgelopen weekend:

Je kon je weekend lekker inluiden bij ons met het thema Footloose! De deuren werden om 21.00 uur open gegooid en de entree was gratis! De eerste klanten kwamen niet lang daarna binnen druppelen en genoten gelijk van de beste hits. Er werd weer lekker gedanst en gesjanst en het weekend kon beginnen. De Summerland en Schuimparty-kaarten gaan ook razendsnel! Dus heb je nog geen kaartje kom ze dan snel halen!

Zondag waren we iets later geopend omdat Het Eerste kon promoveren. De gasten speelden gelijk en promoveerden naar de 3e klasse! Dat moest natuurlijk gevierd worden en dat kon nergens anders dan in the  Beatz! De wedstrijd werd nog uitbundig samengevat en er werd hier en daar een lekker dansje gedaan! Dit werd nog tot de late uurtjes gevierd waarna iedereen met een big smile naar huis ging!

Aankomend weekend:

Dit weekend zijn we helaas alleen op de zondag geopend. De deuren zullen om 19.00 uur open staan waarna je je weekend gezellig kan afsluiten! Kaarten voor Schuimparty en Summerland kan je dan ook nog halen! Dus als je je verveelt op een zondag? Kom dan is een keer langs!

Turn up the Beatz

Vrijdag 15 juni zullen we het laatste thema van dit seizoen houden! Turn up the Beatz! Dit thema is nieuw en het zal een groot feest worden en zal the Beatz op zijn kop worden gezet! De DJ’s zullen dan weer de lekkerste beats van dit moment uit de speakers knallen waardoor je voeten niet meer kan stil houden!

Schuimparty

Vrijdag 25 juni zullen we het laatste feest geven van het seizoen, namelijk Schuimparty! The Beatz zal helemaal onder het schuim zitten! Dus trek je leukste zwembroek en bikini aan en kom het seizoen gezellig met ons afsluiten. Kaarten heb je wel nodig om naar het natste feest te mogen komen! De kaarten zullen € 7,50 zijn en verkrijgbaar aan de deur. Als je op de avond zelf binnen wilt komen zal je iets meer moeten betalen!

We hopen dat we jullie zondag zien en we wensen iedereen een fijne school of werkweek! Groeten, het bestuur