Jeugdvoetbaltoernooi bij Stompwijk ’92 zeer geslaagd!

Afgelopen vrijdag en zaterdag (8 & 9 juni) vond bij de voetbal van Stompwijk ’92 het “Beter Laat dan Nooit toernooi “ plaats. Het was al weer even geleden dat er voor ALLE jeugdteams een toernooi was. En omdat het laat in dit seizoen gehouden werd snapt u gelijk waarom dit toernooi zo heet.

We hadden er zin in en waren gedreven om voor een goeie bezetting te zorgen en dat was voor alle jeugdteams goed gelukt. Niet alleen verenigingen uit de buurt, zoals SJZ en RKAVV waren te gast, maar ook van verder weg, bijvoorbeeld Ter Leede.

Onder werkelijk stormachtige condities begon het toernooi op vrijdagavond met de A- en B- junioren. Er werd gestreden op halve veldjes in 7 tegen 7 vorm en natuurlijk ook om de eer. Daarnaast gingen de poulewinnaars met een reuze EK- kabouter naar huis en voor alle deelnemers een lekker broodje hamburger. Deze vedetten van morgen speelden zinderende partijen en hadden het ondanks de storm reuze naar hun zin. Na afloop was er heuse discotheek (dankjewel, goed gedaan Wesley Faas en Rowin Bocxe) die zorgde voor een prima sfeer waarvan iedereen zeer genoot.

Op zaterdagochtend vroeg (09:00 uur) was het de beurt aan de kleine, stoere mannen, de F-jes. Ook 7 tegen 7 en soms in de regen, want de omstandigheden waren niet best te noemen . Het was een gezellige drukte en veel ouders namen de moeite om te komen kijken en supporteren,. Hulde, daar worden wij blij van. Ondanks de kou, wind en soms regen speelden deze mannen er lustig op los en hadden het zichtbaar naar hun zin.

Dat mag ook gezegd worden van de E-tjes, dit toernooi werd afgewerkt van 11:00 tot 13:00 uur. We hadden gezorgd voor een strak schema, mede om aan het einde van de dag op tijd klaar te zijn voor Nederland tegen Denemarken (hoe dat afgelopen is weten we inmiddels!). Gelijk aan de F-jes kregen ook deze stoere teams allemaal een mooie beker. In de middag speelden de D- en C junioren hun toernooi. Gelukkig onder wat betere omstandigheden werd ook hier gestreden om de EK-kabouter.

Tussendoor werd op zaterdag van alle teams een mooie team foto gemaakt. Deze werd gelijk ontwikkeld en als herinnering aan dit toernooi mee gegeven.  Een leuk idee dat goed scoorde bij alle verenigingen.

De laatste prijsuitreiking van dit twee-dagen- toernooi was precies om 17:00 uur, waardoor iedereen op tijd thuis was voor de EK 2012.

Onze dank gaat uit naar iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi te doen slagen; dank aan alle verenigingen met hun leiders, het publiek, de scheidsrechters, kantine medewerkers en Albert-Heijn  XL  in Zoetermeer. 

Terugkijkend waren wij dik tevreden en er wordt nu reeds gefluisterd om er een jaarlijks terugkomend toernooi van te maken……………………………….!

Jeugdbestuur- voetbal Stompwijk ’92