Summerland

Bedankt!!!

Wij willen via dit berichtje graag alle mensen bedanken die ons hebben geholpen met het sparen van keukenrollen. We hebben genoeg keuken rollen ingezameld om van de Summerland Kindermiddag een groot knutsel festijn te maken! Nogmaals bedankt voor alle hulp!

De meiden van de Kindermiddag

 

NOODOPROEP!!!

 

Afgelopen vrijdag zijn wij langs de klassen van de Maarten v.d. Velden school geweest om jullie te vertellen over de Summerland Got Talent show van de Kindermiddag. En wel om de reden dat wij nog géén inschrijvingen hebben, hopelijk hebben we jullie op deze manier enthousiast kunnen maken om mee te doen!!

Volgende week komen we weer langs de klassen zodat jullie je kunnen opgeven. Wanneer je nu al zeker weet dat je mee wilt doen kun je ook een mail sturen naar: kindermiddag@gmail.com.

Hopelijk tot snel om samen onze talenten te showen!!!

Groetjes van de meiden van de Kindermiddag