beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we 2x geopend. Op vrijdag hadden we turn up the beatz! Het was wat rustiger dan normaal, want de meesten hadden een examen feestjes of gaven zelf een examen feestje! Maar doordat het zo rustig was zat de sfeer er goed in! Het weekend werd ingeluid met de lekkerste nummers van dit moment en er werd hier en daar een dansje gewaagd! De kaarten voor schuimparty gingen ook weer als warme broodjes over de toonbank, dus heb je er nog geen een?  Wees er dan snel bij want op is toch echt op! Zondag waren we om 19:00u geopend en rond 20:00u kwamen ze binnen druppelen.

Helaas zagen we op deze avond hoe Nederland verloor tegen Portugal en ze niet verder kwamen dan de groepsfase! De stemming was na de wedstrijd nog goed en het weekend  werd toch nog goed afgesloten!

Aankomend weekend

Dit weekend zijn we alleen op de zondag geopend! Dit is nog de laatste kans om schuimparty kaarten te halen!! Dus heb je er nog geen een haal ze zondag dan bij ons aan de bar. Ook kun je kaarten voor Stompwijk Summerland bij ons halen! Kaarten voor Summerland zullen € 15,00 zijn en dat is niks voor zo een gezellig feest.

Schuimparty

Vrijdag 29 juni is het dan zo ver. Het laatste feest van dit seizoen. We zullen nog een keer het dak eraf blazen en er de gezelligste avond van het jaar van maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar. Wees op tijd met halen van je kaartje want op is op! Zet de datum in je agenda en vergeet niet te komen, want dit feest mag je gewoon weg niet missen!

Houd onze site in de gaten en we zien jullie zondag!

Groeten het Bestuur