Rabobank verrast geslaagden

Een dag na bekendmaking van de eindexamenresultaten heeft Rabobank Rijnstreek geslaagden persoonlijk gefeliciteerd. Bij huizen met uithangende vlag en/of tas werd aangebeld om de net geslaagden een leuk cadeau te geven.

De Rabobank auto reed op vrijdag 15 juni door Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude Rijndijk, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk en Stompwijk. Niet alleen klanten van de Rabobank werden verrast. Alle geslaagden waar een vlag en/of tas buiten hing kregen een verrassingsbezoek.

Een verrassing

De jongeren en hun ouders werden blij verrast door de visite van de medewerkers van de bank. Rabobank Rijnstreek wilde persoonlijk een cadeau afgeven voor het behaalde succes. Tenslotte is het afstuderen van school een mijlpaal waar de Rabobank graag aandacht aan besteedt. De jongeren ontvingen het Rabobank Rhythm Soundtasje. Dit is een handig tasje met een box erin verwerkt. Ideaal om aan te sluiten op bijvoorbeeld een MP3 speler, iPod of mobiele telefoon.