BESTE VOETBALVRIENDEN,

Inmiddels is het EK voetbal goed op gang en helaas zijn onze jongens van Oranje weer naar huis. Maar gelukkig is er weer een voetbalpool in Stompwijk en kunnen we ook de komende wedstrijden nog juichen voor onze eigen favorieten. De spanning in de pool neemt met de dag toe. Na de wedstrijd van Nederland zag de stand er als volgt uit:

1. Willem Hoogeveen                         87

2. Cees van Veen                              85

3. Aileen de Jong                              79

4. Cynthia van den Bosch                  79

5. Jim van den Berg                          79

6. Michael Batelaan                           79

7. Jokelien van Rijn                           77

8. Wybo Lelieveld                             75

Ook bij de teams volop spanning. In het begin waren het de hardlopers van De Trein die aan kop gingen, maar zoals het zo vaak met hardlopers……staat inmiddels de familie Van den Bosch aan kop, gevolgd door de Blauwkonten (alle Bleiswijkers die meedoen aan de pool, buren en vrienden van mede organisator Mark Disseldorp). We hebben noodgedwongen onze oude internet site met daarop alle informatie over onze EK-toto Stompwijk omtrent de actuele stand (voor deelnemers en voor teams) moeten verplaatsen naar een ander internet adres.  

De bijgewerkte standen kunt u vinden op het volgende nieuwe internet adres: voetbalvriendenstompwijk.nl

Er zijn nog een aantal wedstrijden te gaan in de 1e ronde, de tussenstanden zullen worden bijgewerkt tot de laatste poule wedstrijd. Daarna kunt u nog informatie zien op de facebookpagina (voetbalvriendenstompwijk), maar dat zijn hooguit tips over diverse voorspellingen. Met u eerder ontvangen deelnemer nummer en code kunt u via Mijn Informatie wederom bij uw eigen voorspelling komen.

 Indien u deze opnieuw wilt ontvangen, laat ons dat even weten via mail naar info@voetbalvriendenstompwijk.nl  

We hopen dat u nog veel plezier heeft met de komende wedstrijden.

Ank, Mark, Ruud, Kevin & Adrie