Nieuwsbrief juli

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk             

Uitgaansdag vrijdag 22 juni 2012

De vertrek tijd van de bus van Theo’s busreizen is definitief om 8.00 uur vanaf het sportpark Meerhorst. Graag op tijd aanwezig zijn om oponthoud te voorkomen. Theo heeft prachtig weer besteld, dat wordt weer genieten. s’ Avonds na het diner brengt Theo ons weer terug naar de opstapplaats.    

Laatste Soosdag

Dinsdagmiddag 17 juli is de laatste soosmiddag, dan maken wij het extra gezellig met een traktatie van het bestuur. Daarna gaat het bestuur (en U natuurlijk ook) genieten van een welverdiende vakantie, de eerste soosmiddag na de vakantie is dan 21 augustus in het Dorpshuis.

Boottocht met Groen Hart Cruises

Ik vermeldt het alvast maar om teleurstellingen te voorkomen. Deze tocht, in samenwerking met KBO Zoeterwoude, vindt plaats op donderdag 13 september. Gezien het succes in 2011 weer een aanrader. Ik heb horen fluisteren dat dit jaar geprobeerd zal worden om in Gouda af te meren, of deze optie blijft staan is nog niet zeker. Opgave is nog niet mogelijk maar noteert u hem alvast in uw agenda.

Vakantie

Het bestuur en al de vrijwilligers die u belangeloos het hele jaar door voorzien van leeswerk en alles wat leuk en lekker is, wensen u een fijne vakantie toe, met veel mooi weer, maar vooral gezond weer terug.

Namens het bestuur, Secretaris Antoon van Santen