Opgeven ringsteken en optocht kermis 20 juli

Zoals jullie vorige keer hebben kunnen lezen in de Dorpsketting, wordt het ringsteken dit jaar op vrijdagavond gehouden, direct na de optocht. En wel op 20 juli. Het zou leuk zijn als alle menners die zich opgeven met ringsteken, dit jaar ook meerijden met de optocht. Natuurlijk verwachten we ook dat De Blesruiters “onder-de-man” meedoen met de optocht, zodat het een feestelijke optocht kan worden. Het verzamelen is om 18.00 uur op de boerderij bij de Fam. Turkenburg. Het vertrek van de optocht is om 18.30 uur.

Wij willen absoluut om 18.30 uur vertrekken, dus iedereen wordt vriendelijk verzocht echt op tijd aanwezig te zijn. Dit jaar is de optocht iets ingekort. We gaan niet meer door de Van Raephorststraat en de Van Sanhorststraat. We kunnen via de brug zoals andere jaren weer het terrein op, zodat we niet met de paarden het kermisterrein over hoeven. Meteen na de optocht beginnen we met het ringsteken.

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op d.m.v. onderstaande gegevens z.s.m. door te geven aan Linda Overdevest,

Email: jackenlindaoverdevest@planet.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien, of mobiel  06-23251889

Graag hierbij de volgende informatie doorgeven:

Naam van de menner    ……………………….

Naam van paard/pony    ……………………….

Ras paard/pony      ……………………….

Naam van de steker    ……………………….

Wat voor een aanspanning  ……………………….

Jouw telefoonnummer    ……………………….

Rijd je met de optocht mee  ……………………….

Kan er een bestuurslid van Nooit Gedacht op jouw wagen meerijden tijdens de optocht  Ja/nee

De ruiters die mee willen doen aan de optocht kunnen zich opgeven bij Rina van den Bosch email rina.vandenbosch@gmail.com Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien, of tel. 071-5801826

Linda Overdevest